Kuvieni käyttö

Kiinnostaako kuvieni käyttö? 


Myyn kuviani yksityisille sekä yrityksille erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaikki galleriastani löytyvät kuvat ovat saatavilla. Jos mielessäsi on joku muu kuva tai aihe josta et löydä sopivaa kuvaa täältä sivustolta niin ota rohkeasti yhteyttä. Kovalevyjen uumenista löytyy paljon myös täysin julkaisematonta materiaalia.

Kaipaako yrityksesi luontoaiheista, teille räätälöityä markkinointimateriaalia? Teen kuvauskeikkoja myös tilauksesta.

Muistathan, että kuvien luvaton käyttö on kielletty. Kaikkien sivuiltani löytyvien kuvien oikeudet omistan minä.

Hinnasto yksityishenkilöille:

  • Kuvatiedosto halutussa koossa 60€. Asiakas hoitaa itse kuvan tulostuksen.

Ostotilanteessa saat käyttöoikeuden kuvaan kyseessä olevaan käyttötarkoitukseen. Kuvan kaupallinen käyttö tai luovutus kolmansille osapuolille on kielletty. Hinnat sisältävät alv 24%.

Miten toimia?

Kuvat on numeroitu gallerian jokaisessa osioissa, joten kun löydät mieleisesi kuvan lähetä osion nimi (esim. talvimaisemat), kuvan numero, kuvan haluttu koko (cm×cm), käyttötarkoitus ja yhteystietosi minulle (nimi, osoite ja sähköpostiosoite). Toimitan kuvatiedoston ja laskun sinulle sähköpostilla. 

Jos haluat kuvasi valmiiksi printattuna niin selvitän kuvan lopullisen hinnan ennen kauppojen tekoa.

● Kuviani löytyy myös Plywoodprintin valikoimasta.

Hinnasto yrityksille:

Kaupallisissa ja markkinointiin liittyvissä käyttötarkoituksissa hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti riippuen kuvien määrästä, niiden käyttötarkoituksesta ja levikistä sekä siitä millaisen käyttölisenssin kuville haluat. Otathan minuun yhteyttä sähköpostilla etsimessa@etsimessa.com. 

Huom!
Hinnat voimassa toistaiseksi.
Toimitusajat saattavat vaihdella kuvaajan työtilanteesta riippuen (erämaasta ei kuvia lähetellä).